Vind de juiste sneeuwketting

Weet u de bandbreedte, bandhoogte en velgmaat niet van uw wagen? Zoek dan via de König Fitguide!

De sneeuwketting die u naar uw bestemming brengt!

Personenauto’s

Bij de keuze van sneeuwkettingen voor uw auto maakt het montagesysteem alle verschil.

Ontdek de één na de andere sneeuwketting van ons, u hebt werkelijk keuze te over: de montage- en ontkoppelingssystemen zullen u leiden. Een starre-boogsysteem met pedaal, de snelste en meest gebruiksvriendelijke externe montage, voor auto’s met weinig ruimte achter het wiel, of de meer traditionele kabelmontage. Veiligheid onderweg op besneeuwde wegen en een gemakkelijk te gebruiken ketting zorgen ervoor dat u zich helemaal kunt richten op uw favoriete wintersport.

Monteren en spannen: hoe u de juiste sneeuwketting voor uw SUV & monovolume wagens kiest.

Met de toevoeging van Easy-Fit aan de sneeuwkettingen voor SUV’s & monovolume wagens is het König assortiment in deze categorie nu ook compleet. Dankzij de verschillende montage en spansystemen kunt u een op maat gemaakte oplossing vinden – ingenieus en exclusief, speciaal ontwikkeld voor uw SUV & monovolume wagens en voor gebruik in de sneeuw.

Commerciële voertuigen en kampeerwagens.

Voor mensen als u, die in de winter in een bestelbus of camper rijden, zijn sneeuwkettingen een noodzaak. De keuze voor de juiste sneeuwketting betekent een nuttige, veilige en betrouwbare reisgezel voor onderweg in de winter, zodat u uw bestemming zonder problemen of tijdverspilling bereikt. König sneeuwkettingen zijn het juiste antwoorde op al uw behoeften. Alle König sneeuwkettingen zijn synoniem aan extreem hoge kwaliteit.