Vind de juiste sneeuwketting

Weet u de bandbreedte, bandhoogte en velgmaat niet van uw wagen? Zoek dan via de König Fitguide!

over ons

Sinds de beginjaren 80 woedt de passie en wintermicrobe in ons lichaam.
Met het reisbureau, autocar & taxibedrijf, gespecialiseerd in wintervakanties met een all-in formule, is onze reis- & wintervakantiemicrobe begonnen. Om de klanten een totaalpakket aan te bieden, hebben we in 1986 de sportwinkel met wintermateriaal en autobenodigdheden zoals o.m. sneeuwkettingen aan ons etablissement toegevoegd. Met de vakantie en het materiaal in handen misten de klanten enkel nog de mogelijkheid om alles veilig te vervoeren met hun eigen wagen. Thule is in het jaar 2014 met de ideale oplossing op de proppen gekomen … de sneeuwketting met een revolutionaire montage die het aanbrengen toe laat in 12 seconden. We zijn nog steeds tot heden de eerste verhuurder in België van dit product.

In de loop van de jaren zijn we uitgegroeid tot één van de belangrijkste retailers van Thule dat nu door het leven stapt, door een overname, onder de naam König de uiteindelijke Europese marktleider in sneeuwkettingen voor alle voertuigen.

We werken samen met König omdat we kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid hoog in het vaandel dragen. Hierin scoren zij zeer hoog samen met de filosofie “ Bring your life” . Daardoor kunnen wij blijven streven naar geüpdatete en vernieuwde König ontwikkelingen met de uitstekende service die wij onze klanten willen bieden. Dankzij onze jarenlange ervaring en overname van enkele partners in deze branche, heeft ons personeel de nodige knowhow om u vakkundig te adviseren en begeleiden.

We verlenen u dan ook uiteraard een volledige service, van advies bij uw aankoop, tot installatie, indienststelling, service en nazorg/onderhoud na verkoop.

BOSTHONSPORT is een iso-gekwalificeerd bedrijf waarbij Hugo Thonnon preventieadviseur NIV.I is.

Dit is uniek in deze branche!
Safety first. And second

Wanneer u voor König kiest, kunt u ervan op aan dat u één van de veiligste en meest geteste vervoersoplossingen krijgt die er zijn, verpakt in een stijlvol design en met onze karakteristieke slimme functies.
ISO 9001 is a series of documents that define requirements for the Quality Management System Standard.

Waarom nieuw kopen bij Bosthonsport?

  • Erkend dealer en concept store van België!
  • A-gelabelde König klasse!
  • 5 jaar verzekerde KÖNIG garantie!
  • Steeds de beste en goedkoopste online prijs!
  • Alles wordt door ons steeds in dienst gesteld!
  • We nemen steeds alle aangekochte König sneeuwkettingen, in goede staat, terug bij aankoop van een nieuwe wagen of een nieuwe winterbandenmaat!
  • We verkopen geen Pack and Go systeem maar plaatsen en monteren (in uw bijzijn) alles op de wagen volgens de norm (fabrikant voorschriften van de wagen!), geven u instructies én een risico analyse op basis van het rijden en plaatsen van het König sneeuwkettingen mee!
  • De aangekochte sneeuwkettingen worden steeds GRATIS door onze servicedienst in dienst gesteld bij persoonlijke afhaling.

Onze troeven

Ervaring

Bosthonsport is reeds meer dan 20 jaar dé König specialist voor Limburg en omgeving. Onze medewerkers hebben jarenlang ervaring, zijn gespecialiseerd in de König producten en staan u graag met raad en daad bij.

Vast winkelpunt

In onze showrooms vindt u een overzicht van alle König producten. U vindt bij ons sneeuwkettingen voor alle voertuigen. Ook de meer speciale toepassingen zoals watersportdragers voor uw boot of kajak, ladderdragers en allerlei accessoires zijn in ons assortiment terug te vinden.

Voorraad

Bosthonsport heeft de grootste voorraad König producten in Limburg. De meeste artikelen zijn onmiddellijk na de bestelling leverbaar, andere artikelen nemen 2 tot 5 werkdagen in beslag.

Service

Naast het ruime aanbod, het advies, de instructies en de gratis plaatsing kan u tevens alle König producten huren én tevens beroep doen op onze eigen hersteldienst.

Erkend König Partner

Test centrum

Heel het aanbod König producten kan bij ons uitvoerig getest worden onder deskundige begeleiding

Terugname garantie

Bij aankoop van een nieuwe wagen of winterbandenmaat nemen we steeds de aangekochte artikelen terug mits aankoop van een gelijkaardig ander artikel.

Indienststelling

Alle aangekochte artikelen worden steeds GRATIS in dienst gesteld.

Ecolifstyle

We aanvaarden ook papieren en digitale ecocheques als betaalmiddel.

Tweedehands verkoop van rental artikelen

Al onze rental-artikelen worden steeds elke 4de zaterdag in de maanden oktober (einde zomereizoen) en mei (einde winterseizoen) te koop aangeboden.